Halk Sağlığı Anabilim Dalı
02.05.2022

Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Konferansları

Anabilim Dalımız tarafından ilk kez gerçekleştirilen Halk Sağlığı konferansları Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Celalettin VATANSEV, İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr Hasan KÜÇÜKKENDİRCİ, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan ÖZNAVRUZ, Meram İlçe Sağlık Müdürü Uz.Dr. Enver ÇAKIL’ın katılımları ile yapıldı.

4207 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi Ve Kontrolü Hakkında Kanun’un hazırlanması ve genişletilmesi çalışmalarında TBMM komisyonlarında görev alan ve bu çalışmalara önemli katkılar sağlayan Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi BİLİR’in “Dünya Tütünsüz Günü ve Türkiye’de Tütünle Mücadele” konferansını Öğretim Üyeleri, sahadaki Halk Sağlığı Uzmanları, hekimler ve öğrenciler dinledi. Meram ve Selçuk Tıp Fakültesi sigara bırakma polikliniklerinden sorumlu öğretim üyeleri de konferansımızı takip etti.

Prof.Dr. Tahir Kemal Şahin Tıp Fakültesi Halk Sağlığı konferansları  Halk sağlığı konferansları konya

Konya halk sağlığı konferansları Prof.Dr.Nazmi Bilir  Prof Dr. Nazmi Bilir dünya tütünsüz günü ve türkiye'de durum konferansı

Tıp fakültesi dekanı Prof.Dr. Celalettin Vatansev Prof.Dr. Nazmi Bilir  Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Halk Sağlığı konferansları