Evde Sağlık Hizmetleri Hizmet İçi Eğitim Programı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı olarak Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile yapılan eğitim protokolü kapsamında Yrd. Doç. Dr. Mehmet UYAR tarafından hazırlanan Evde Sağlık Çalışanlarına yönelik "Evde Sağlık Hizmetleri Hizmet İçi Eğitim Programı" 26.05.2016 tarihinde gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Tahir Kemal ŞAHİN ve Konya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan ÖZNAVRUZ'un açılış konuşmalarının ardından program başladı.

Eğitim programında Doç. Dr. Zeynep ALTINTAŞ tarafından "Yara bakımı, Yara iyileşme süreci,  Dekübitüs ülserleri", Prof. Dr. Mehmet ERİKOĞLU tarafından "Enteral ve Parenteral Beslenme", Prof. Dr. Şakir TEKİN tarafından "Stoma Bakımı", Prof. Dr. Hatice UĞURLU tarafından "Koruyucu yatış pozisyonları", Doç. Dr. Ali SALLI tarafından "Vücut mekanikleri", Doç. Dr. Sami KÜÇÜKŞEN tarafından "Egzersiz ve önemi", Prof. Dr. Sema TUNCER tarafından "Ağrı yönetimi", Yrd. Doç. Dr. Celalettin KORKMAZ tarafından "Oksijen tedavisi, Pulmoner rehabilitasyon", Yrd. Doç. Dr. Mehmet YAVŞAN tarafından "Trakeostomi bakımı,  Aspirasyon", Yrd. Doç. Dr. M. Giray SÖNMEZ tarafından "Mesane kateterizasyonu", Eğt. Hem. Türker ACAR tarafından "Enteral ve parenteral ilaç uygulamaları" konuları anlatıldı. Anabilim Dalımız tarafından düzenlenen eğitime katkı sağlayan Öğretim Üyelerimize teşekkür ederiz.

Prof.Dr. Tahir Kemal Şahin   Necmettin erbakan üniversitesi halk sağlığı anabilim dalı evde sağlık eğitimi

evde sağlık eğitimi Halk Sağlığı Anabilim Dalı başkanı Tahir Kemal Şahin   Halk Sağlığı AD Evde Sağlık Eğitimi Konya

Prof.Dr. Tahir Kemal Şahin   Yrd.Doç.Dr. Mehmet Uyar

Meram Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Evde Sağlık Eğitimi