YÖK Üyeleri Üniversitemizi Ziyaret Etti

23.10.2018

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan ve YÖK Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çelik, Üniversitemizi ziyaret ederek YÖK’ün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

YÖK Üyeleri, sorunları yerinde tespit etmek ve üniversite öğrenci temsilcilerinin görüşlerini almak üzere yükseköğretim kurumlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Tufan ve YÖK Genel Kurul Üyesi Çelik, Üniversitemizi ziyaret ederek senato toplantısına katıldı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji Ek Derslik Binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Tufan, 'Yükseköğretim Sistemimizde Yapısal Gelişmeler' konulu sunumunu gerçekleştirerek YÖK'ün çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

YÖK üyeleri, senato üyelerinin sorularını yanıtladı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Engelli Öğrenciye Ziyaret

YÖK Üyeleri Tufan ve Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile birlikte engelli olduğu için Yükseköğretim Kurumları Sınavına evde giren Ayşenur Tayanç'ı da ziyaret etti.

Ağır bir cilt hastalığı nedeniyle tedavi gören Tayanç'ın sınav süreçleri ve örgün eğitime kazandırılması için Üniversitemizle çalışma başlatıldı.

Paylaş