Yazarlar Birliği Konya Şubesine Ziyaret

09.10.2013

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Akgün Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Ali Köseoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle, yapılacak ve yapılması düşünülen kültürel projelerle ilgili temaslarda bulundular.

Eski Konya evlerinin atmosferinde geçen sohbette Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker Üniversitelerin açılmasıyla programların sıklaştığını, Kasım ayı içerisinde Necmettin Erbakan Üniversitesinin ev sahipliğinde 4 büyük bilimsel toplantının yapılacağını belirtti. Bu tür toplantıların sivil toplum örgütleriyle birlikte, sistematik bir şekilde  ve düzen içerisinde yapılabilmesinin oldukça zor olduğunu ifade eden Rektör Şeker, “ bütün bu zorluğa rağmen bizler Üniversite olarak sivil toplum örgütleriyle sürekli  iş birliği içinde olmaya gayret ediyoruz ve bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz.”   diye konuştu.

Konya’da kültürel alanda yapılması gerekenlerden bahseden Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, kendilerinin Konya'nın kültürel hayatına katkıda bulunmak için çalıştıklarını ve Necmettin Erbakan Üniversitesiyle her zaman iş birliği içinde olacaklarını vurguladı. Sayın Rektör ve Yardımcısının kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Köseoğlu,  Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Prof. Dr. Birol Akgün’e teşekkür etti.

Paylaş