Vali Aydın Nezih Doğan’dan Üniversitemize Veda Ziyareti

13.08.2013

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, 4 ağustos 2013 tarih 28728 sayılı atama kararı Valiler kararnamesi ile Van ili valiliğine atanmasının ardından veda ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında bugün Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret eden Vali Doğan, şimdiye kadar Necmettin Erbakan Üniversitesi ile birlikte sürdürülen tüm projelerde çalışmaktan son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Vali Doğan, Konya’dan ayrılmanın zor olduğunu belirterek, Konya’da görevini yürütürken Konya’nın üniversite şehri olması yönünde çaba gösterdiklerini belirtti. Konya Üniversitesinden Necmettin Erbakan Üniversitesine dönüşme sürecinde üniversitenin gelişimine destek olmaya ve birlikte hizmet üretmeye çalıştıklarını belirterek, birlik beraberliği içinde hizmet üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve Necmettin Erbakan Üniversitesi camiasının kendisine çalışmalarında verdikleri destekten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’de Vali Aydın Nezih Doğan’ın görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerinin Konya tarafından daima hayırla hatırlanacağını ifade ederek,  Vali Bey’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde ailecek sağlık, afiyet ve huzur içinde başarılı hizmetlerinin devamını dileyerek plaket takdim etti.