Üniversitemizde Düzenlenen Turnuvalarda Ödüller Sahiplerini Buldu

28.12.2022
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrenci ve personeline yönelik düzenlenen “Satranç, Akıl ve Zeka Oyunları, Masa Tenisi ve Bocce Turnuvaları”nda kazananlar belli oldu.
 
Satranç, akıl ve zeka oyunları, masa tenisi, bocce olmak üzere 4 farklı branşta 323 öğrenci ve personelin yarıştığı turnuvalarda müsabakalar tamamlandı. Turnuvalarda başarılı olanlara ödülleri, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar’ın da katıldığı törenle verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Salih Zeki İnce, üniversite bünyesindeki spor etkinliklerini günden güne arttırmayı hedeflediklerini belirterek, “Son yıllarda üniversitemizdeki sportif faaliyetleri geliştirmek amacıyla çalışmalar yapıyor, bunun için de turnuvalar ve çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bundan sonraki süreçte de üniversitemizdeki sosyal faaliyetleri arttırarak devam edeceğiz ve hep daha iyisi için gayret göstereceğiz. Bu vesileyle turnuvalarda dereceye giren personel ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



Turnuvada Dereceye Giren İsimler
Masa Tenisi Turnuvası’nda; birinci Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mücahit Küçüksarı, ikinci Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ali Çolak, üçüncü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencisi Erencan Altunbaş oldu.

Bocce Turnuvası’nda; birinciliği Turizm Fakültesi öğrencisi Nesrin Tekin, ikinciliği Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli Kemal Kuloğlu, üçüncülüğü Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi öğrencisi Şahin Bal elde etti.

Satranç Turnuvası’nda; Hemşirelik Fakültesi öğrencisi Abdullah Yaşar birinci olurken Fen Fakültesi öğrencisi Musa Zahid Aydın ikinci, Uçak Mühendisliği yüksek lisans öğrencisi Ali İsmayıllı da üçüncü sırada yer aldı.

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nın birincisi ise, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencisi İzem Ünlü oldu.




Paylaş