Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Yapıldı

13.06.2019

Üniversitemiz Ramazan Bayramı sonrası bayramlaşma programı düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’nun ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Prof. Dr. Oğuz Doğan, Prof. Dr. Muhiddin Okumuşlar, üniversitemizin akademik ve idari kadroları da katıldı.

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu bir konuşma yaptı. Zorlu konuşmasında, katılımcıların bayramını tebrik etti ve birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Hep birlikte üniversitemizi daha iyi yerlere getireceğiz

Adalet, ehliyet ve istişarenin yönetim anlayışlarının anahtar kavramları olduğunu aktaran Zorlu, görev ve sorumluluklarının bilincinde, tüm paydaşlarının bir üyesi olmaktan onur duyacağı bir üniversite olma yolculuklarında hep birlikte mücadele edeceklerini vurguladı. Zorlu, “Akademik ve idari kadrolarımızla birlikte üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek için kolektif olarak mücadele edeceğiz. Allah bizleri mahcup etmesin, istikamet üzere kılsın” dedi.

Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ı rahmetle anıyorum

Konuşmasında; ilk görev yeri olan Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de, PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi mezunu olan Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı da anan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Eğitim Fakültemizden mezun genç öğretmen kardeşimiz Şenay Aybüke Yalçın 2017 yılında PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olmuştu. Hain terör örgütü tarafından şehit edilen Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ı şehadetinin 2'inci yılında rahmetle anıyorum. Rabbim böyle hain saldırıları bir daha bizlere yaşatmasın. Mevlam evlatlarımızı, bütün öğrenci ve öğretmenlerimizi, görünür görünmez kazalardan musibetlerden muhafaza eylesin.  UNİKOP Sesli Kütüphane’de olduğu gibi İnşallah şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın adını üniversitemizde yaşatmayı sürdüreceğiz.”

Paylaş