Üniversitemiz Tercih Döneminde Tanıtım Standı Açtı

09.07.2013

Üniversitemiz, 8-18 Temmuz arasında yapılacak üniversite tercih döneminde, zafer meydanında Büyükşehir Belediyesinin tahsis ettiği stant alanında öğrenci kitlesine kendimizi  tanıtmak ve üniversitemiz hakkında öğrencileri ayrıntılı şekilde bilgilendirmek adına stand açtı.

Üniversitemizin standında akademisyenlerimiz standları ziyarete gelen öğrencilere Üniversitemizi tanıtarak kendilerine tanıtım broşürü ve tanıtım katalogları takdim etti. 18 Temmuz tarihine kadar farklı fakültelerimizden akademisyenlerimiz stant da görev yaparak hedef öğrencilere en iyi hizmeti sunacaklar.  Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin bu yıl ilk defa öğrenci alacak olan yeni bölümleri Sağlık Bilimleri Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi , Fen Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu birimlerinin geniş çerçeveli bir tanıtımı sunulan standımız, ilk günden itibaren öğrenciler ve velileri tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Tercih süresi içerisinde üniversiteler hakkında araştırma ve bilgi sağlamaya çalışan öğrenciler, bu tür standların kendileri için çok önemli olduğunu, tercih yapmadan üniversitelerin verdikleri eğitim ve öğretim hizmetleriyle, teknik altyapı ve fiziki donanımlarını  böyle standlarda öğrenerek hedefe daha kolay ulaşabildiklerini  dile getirdiler.