Üniversitemiz TED Topluluğu Tarafından Yardım Konseri Düzenlendi

07.05.2013

Üniversitemiz Temel Eğitime Destek Topluluğu tarafından, ‘Yardıma Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar’ yararına düzenlenen konserde, ünlü sanatçı Haluk Levent izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve eşi, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Murat Sümbül ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kimsesiz çocuklar için düzenlenen konser yardıma gönüllü öğrencilerin ilgi odağı oldu. Konser sonrası Haluk Levent’e plaketini takdim etmek üzere sahneye gelen rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker; “bu anlamlı geceyi düzenleyen Temel Eğitime Destek Topluluğumuz öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ne güzel ki böyle yardım ve iş birlikleri sayesinde eğitimde sıkıntı yaşayan çocuklarımıza el uzatılıyor. Sanatçımız Haluk Levent Bey’e de teşekkür ediyorum, böyle bir gecede olduğu için” dedi.

Konser Haluk Levent’in unutulmaz şarkılarıyla son buldu.