Üniversitemiz Öğrenci Konseyi, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i Ziyaret Etti

18.12.2012

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Abdullah Yusuf Koç, Başkan Yardımcısı Bilal Keçeci, Genel Sekreter Muhammed Emir Öksüz ve Türkiye Öğrenci Konseyi Koordinatörü Nurefşan Zeynep Ekim, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti.

Öğrenci Konseyi’nin ilk kurulmasından sonra Rektörümüzü ziyaret eden Konsey, yapacakları faaliyetlerden ve çalışmalardan bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise; daima adaletli, geleceğe güvenle bakan, kendinden emin bireyler olunması gerektiğine vurgu yaparak, Üniversite ve Rektörlüğümüz olarak yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirtti.

Hoş bir sohbet havasında geçen görüşmenin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Öğrenci Konseyi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.