Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi İlk Mezunlarını Törenle Uğurladı

25.06.2019

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Baykan ve akademisyenler katıldı. Mutlu günlerinde aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mahmut Baykan ve fakülte birincisi Bahar Karakılçık kürsüye gelerek konuşma yaptı. Konuşmaların ardından fakülte birincisi, fakülte kütüğüne isim çaktı. Daha sonra mezun öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Diploma takdimlerinin ardından sahneye gelen öğrencilerin hemşirelik andını okuması ve kep atmasıyla tören sona erdi.