Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrencimiz Ödüllendirildi

11.05.2015
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi

6-8 Nisan 2015 Tarihlerinde Manisa’da, Celal Bayar Üniversitesi Spor Salonunda yapılan Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılan ve büyük erkekler grubunda dereceye giren öğrencimiz Cem Kırmızıoğlu’na bir ödül de Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den geldi.

Cem Kırmızıoğlu'nu makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker; Kırmızıoğlu’na kazanmanın büyük bir başarı olduğunu ancak kazanmanın yanında centilmence yarışmanın daha büyük bir kazanç olduğunu ifade ederken Üniversitemizi temsil ettiği için de kendisine ayrıca teşekkür etti.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Cem Kırmızıoğlu ise; dereceye girmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Rektörümüze kendisine gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında dereceye giren öğrencimiz Cem Kırmızıoğlu’na çeyrek altın takdim etti.

Ziyaret esnasında Sağlık Kültür Spor Daire Başkanımız Abdullah Büyükatıcıgil, Şampiyona kafilesi yöneticiliklerini ve antrenörlüklerini yapan Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Fatma Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Murat Erdoğdu da hazır bulundu.

Paylaş