Üniversite Yönetimimizden Ereğli ve Seydişehir Akademik Birimlerimize Ziyaret

28.06.2013

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Birol Akgün ve Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Ereğli ve Seydişehir ilçelerinde ki Üniversitemiz Akademik Birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

İlk olarak Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Oturanç, dekan yardımcıları ve akademik personeli ziyaret eden Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız, Fakülte ile ilgili dekan Oturanç’tan bilgi aldı. Fakülte ve Yüksekokul imkanlarını yerinde görerek, teknik altyapı, fiziki şartlar ve eğitim faaliyetleri incelendi. Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu akademik kadrosuyla toplantı salonunda bir araya gelen Rektör ve Yardımcılarımız, burada hocalarımızla tanışarak onları dinledi,  ihtiyaç ve beklentilerini not aldı.

Ereğli ziyaretlerinin ardından Seydişehir Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulunu gezen Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız, Fakülte ve Meslek Yüksekokulunun alt yapılarını, sınıflarını, laboratuvarlarını ve teknik donanımlarını inceledi.  Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yunus Çengeloğlu  ve Yüksekokul müdürlerinden bilgi alındı.. Fakülte ve  Yükseokul akademik kadrosuyla tanışma toplantısı yapılarak,  istek ve görüşler dinlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ereğli ve Seydişehir Fakülte ve Meslek Yüksekokullarda ki çalışmalar ve yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu beyan ederek, yaptıkları hizmet ve çalışmalarından dolayı, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanımız ve Seydişehir Mühendislik Fakültesi Dekanımıza birer plaket takdim etti.

 

Paylaş