ULUSAL LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ KONGRESİ SONA ERDİ

11.05.2012

Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Türkiye’nin ilk çağrılı Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi sona erdi.

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılımcının yer aldığı kongrede 78 bildiri ve 92 sunum gerçekleştirildi.

Lojistik sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği kongre’de “Türkiye’de Lojistik Sektörü:Fırsatlar ve Tehditler”, “Yeşil Lojistik Uygulamaları”, “Lojistik İşletmelerinin Hizmet Alt Yapısı ve Dış Ticarette Rekabet Gücüne Yansımaları”, “Ekonomik Kankınmada Lojistik Sektörünün Önemi ve Lojistik Kümelenmeler”, “Türkiye’de Lojistik Sektörünün Bölgesel Kalkınmadaki Rolü” ve “Lojistikte Kalite Yönetimi” gibi bir çok konuda sunum yapıldı.

Türkiye’deki lojistik çalışmaları açısından son derece verimli geçen kongre’de sunum gerçekleştiren katılımcılara üniversitemiz tarafından teşekkür plaketleri sunuldu.