Ulusal Hedefler Konusunda TÜBİTAK

21.06.2013

TÜBİTAK’ın düzenlediği “Ulusal Hedefler Konusunda TÜBİTAK”  konulu toplantı, Selçuk Üniversitesi rektörlük senato toplantı salonunda 16 rektör ve rektör yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ve yardımcısı Doç. Dr. Necati Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi, Konya Karatay Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Yalova Üniversitesi rektörleri katıldı.

Toplantıya katılan Rektör ve Yardımcılarına TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak bilgi verdi.