TURKUAZ SAHNE başlıyor: İlk konuk, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Sayın İsmail DEMİR

17.11.2021
Rektörlük

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Sayın İsmail DEMİR
TURKUAZ SAHNE’de


Mezun olduktan sonra karşılaşacakları sanayi, sektör ya da iş dünyası olarak tanımlanan o “gerçek” kurumsal dünyanın öncü isimlerini öğrencilerimizle buluşturuyoruz.
Turkuaz Sahne’nin ilk konuğu T.C. Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Sayın İsmail DEMİR.

18 Kasım 2021, Perşembe Saat: 14.45

Fuat Sezgin Konferans Salonu (Etkinliğin gerçekleştirileceği salona, pandemi tedbirleri sebebi ile sınırlı sayıda öğrenci alınacaktır. Takip etmek isteyenler Üniversitemiz Youtube hesabından canlı yayını izleyebilirler.)

Canlı Yayın: youtube.com/NecmettinErbakanUniversitesiTV
 
 
TURKUAZ SAHNE nedir?

Üniversite ile iş dünyası arasındaki iş birliğini yansıtan, sektörden deneyimli isimlerin öğrencilerimizle buluştuğu bir platformdur.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) olarak bugüne kadar mesleğinin uzmanı yüzlerce önemli ismi öğrencilerimizle bir araya getirdik. Bazen akademik birimlerimiz, bazen öğrenci topluluklarımız bazen de paydaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz sayısız etkinliğe ev sahipliği yaptık.

Ağırlıklı olarak tecrübe paylaşımını merkeze alan sektör-öğrenci buluşmalarını yeni alanlar açmak ve daha fazla kitleye ulaşmak için kurumsallaştırıyor, konsolide ediyoruz.
Sosyo ekonomik gelişimimizi ve toplumsal katkı çabamızı daha fazla artırmak hedefiyle bilimsel-sektörel tecrübe alanlarımızı genişletecek, girişimci yanımızı güçlendirecek bu yeni serimizin adı: Turkuaz Sahne

Turkuaz Sahne, sosyal bilimlerden sağlığa, eğitimden fen bilimlerine kadar tüm alanlarda sektörden deneyimli isimlerle öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz etkinlik serisinin adıdır. Takipte kalın!
 
Paylaş