Türkiye Öğrenci Konseyi İç Anadolu B. Genel Kurulu Üniversitemizde Gerçekleşti

11.03.2013

Türkiye Öğrenci Konseyinin İç Anadolu Bölgesi Genel Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in katılımıyla gerçekleşti.

Rektörlük senato toplantı salonunda yapılan Genel Kurula, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Birol Akgün ve Prof. Dr. Tahir Yüksek, Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu ve İç Anadolu Bölgesinde bulunan Üniversitelerin öğrenci konsey başkanları katıldı.

Kurulda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker; Yükseköğretim sistemi hakkında bilgi verirken, yeni yükseköğretim sisteminin nasıl olması gerektiğinin altını çizdi. Öğrenci Konseyi Liderlerinin hangi şartları taşıması gerektiğini ve neler üzerine çalışmalar yapılması gerektiğine de değinen Rektörümüz Prof. Dr. Şeker, öğrenci konseyinin lisans ve yüksek lisans üzerine bir rapor hazırlaması gerekliliğini vurguladı.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Şeker, geleceğe ışık tutan ve geleceğe yön verecek parlak gençliğin arkasında olduklarını söyledi. 

Genel Kurulun ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu çiçek takdim etti.

Paylaş