Turkish Technic Ziyareti

30.08.2013

THY’nın bakım ve onarım şirketi Turkish Technic’e 21.08.2013 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker başkanlığındaki bir heyetle yapılan ziyarette, Turkish Technic ile üniversitemizin Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi arasındaki muhtemel işbirliği ve destek imkanları tartışıldı. Heyette Rektörümüz, Rektör  Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’la birlikte Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şerafettin Erel, Dekan Yardımcıları ve öğretim üyelerimiz yer aldı.

Ziyaret süresince heyetimiz şirketin Mali ve İdari işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi tarafından karşılanmış ve Genel Müdür Sayın Doç. Dr. İsmail Demir ve Sayın Halil Tokel’e nezaket ziyareti yapılarak, Türkiye’deki havacılık sektörünün bugünü ve yarını konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüşmelerde ayrıca üniversitemizin bu yıl ilk defa Sivil Havacılık İşletmeciliği ve Uçak Mühendisliği programlarına öğrenci alan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi bünyesinde yapacağı her türlü bilimsel araştırma, etkinlik ve eğitim çalışmalarına destek sözü alındı.Heyetimiz Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ile birlikte firmanın bakım-onarım çalışmalarını yürüttüğü hangarlarda çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alındı.

 

Paylaş