Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün Ödüllü Öğrencilerinden Rektörümüze Ziyaret

05.03.2014

12 -15 Şubat 2014 tarihleri arasında bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’ne katılan Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri etkinlikten madalya ile döndüler. Etkinliğe katılan ödüllü öğrenciler, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Raif  Parlakkaya ve Dekan Yrd. Prof. Dr. Ferhan Nizamlıoğlu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti.

Bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçının 52 kategoride yarıştığı ve 25’i yabancı 100 jüri üyesinin değerlendirdiği yarışmada, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri de madalya ile döndüler. Öğrencilerimizden Emre Abalı, Üniversite Düzeyi Okullar İçin Öğrenci Aşçı Balık Yarışması Kategorisinde  Bronz, Elif Coşkun Üniversite Düzeyi Okullar İçin Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı kategorisinde Bronz, Cenan Kurban Üniversite Düzeyi Okullar İçin Öğrenci Aşçı Ana Yemek Kategorisinde Merit,  ve Müesser Turan, Ayşen Adıgüzel, Fatma Turan ve  Nebahat Çakaloğlu Üniversite Düzeyi Okullar İçin Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışmasında Bronz madalya aldılar.

Rektör Şeker yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu ve öğrencilerin yapılan etkinlikte başarı göstererek dereceler almasından gurur duyduğunu ifade ederek, öğrenci ve idarecileri tebrik etti. 

Paylaş