Turizm Fakültemiz Hac’da Görev Alacak Müftülük Personeline Eğitim Semineri Düzenledi

13.09.2013

Üniversitemiz Turizm Fakültesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliği ile 2013 yılı hac organizasyonunda görev alacak müftülük personeline  “Rehberlik Mesleği, Beşeri ilişkiler ve iletişim” konulu eğitim programı düzenlendi.

Programda konuşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif  Parlakkaya; Hacı adaylarının hac görevlerini layıkıyla yapabilmeleri ve kutsal beldelerden güzel hatıralarla ayrılabilmeleri için rehberlik hizmetlerinin büyük önem taşıdığını belirtti. İl Müftü Yardımcısı İbrahim Çayır’da yaptığı konuşmada; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Parlakkaya’ya ve öğretim elemanlarına teşekkür ederek, çok önemli gördükleri bu konuda seminer organize etmekten memnun olduklarını belirtti.

Programda Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğretim Üyeleri: Yrd. Doç. Dr. Yasin Bilim, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Kaynak ve Araştırma Görevlisi Özlem Tekin “rehberlik mesleği, beşeri ilişkiler ve iletişim” konularında geniş kapsamlı açıklamalarda bulundu.