Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Akademik Yarıyıl Toplantısı Gerçekleştirildi

15.01.2013

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Akademik Yarıyıl Toplantısı KuleSini Restoran’da sabah kahvaltısı eşliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker başta olmak üzere, Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Birol Akgün, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Zekeriya Mızırak, Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Muhsin KAR, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Birol Mercan, öğretim görevlilerimiz ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Kahvaltının ardından konuşan Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız ve Rektör yardımcımız Prof. Dr. Birol Akgün, “Fakültemizin ilk dönemini başarı ile tamamladık. Fakülte kültürünü oluşturmak uygulamalı eğitim yapmakla oluşuyor. Bu sebeple biz uygulamalı eğitime önem veriyoruz. Kendimizi her geçen gün yenilemeliyiz, güncellemeliyiz. Kendi alanımızla ilgili dergilerden çıkmış makaleleri takip etmeli ve değerlendirmeliyiz. Literatürümüzü bu şekilde geliştirebiliriz. Bu sebeple akademik personelimize her türlü imkanı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Derdi, sıkıntısı ve projesi olan arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise konuşmasında şunları söyledi: “Sabah bir araya gelmek berekettir. Aynı kurum içinde çalışan arkadaşlarımızın bir araya gelmesi, sıkıntıların paylaşılması bizi mutlu ediyor. Genç akademisyen arkadaşlar için her yerde her zaman kadro bulunmuyor. Bu nedenle kadro almış arkadaşlarımızın bu süreci iyi değerlendirmesi gerekiyor. Doktor, yardımcı doçent ve profesör olmak için gece gündüz çalışan arkadaşlarımız var. Üniversitemizde biz genç ekibimizle ilerlerken, kimsenin arkada kalmasını istemiyoruz.”

Konuşmaların ardından akademik yılın değerlendirildiği toplantı öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımızın öneri ve şikâyetlerinin dinlenmesiyle sona erdi.

 

 

 

Paylaş