06.05.2013

ABD'nin en saygın üniversitelerinden biri olan University of California, Berkeley'den Prof. Dr. Maggie Sokolik’in katılımıyla Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Ankara Amerikan Büyükelçiliği ile işbirliği kapsamında 2-3-4 Mayıs 2013 tarihlerinde “Sosyal Medya ve Digital Teknolojilerin İngilizce Dil Eğitiminde Kullanımı Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştay’da Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli İngilizce öğretim elemanları, yüksek lisans öğrencilerinden oluşan 30 kişilik bir gruba ve 30 İngilizce Öğretmenliği öğrencilerine ayrı ayrı gruplar halinde eğitimler verdi. Katılımcılar eğitimin çok verimli geçtiğini belirttiler. 2 Mayıs 2013 tarihinde başlayan çalıştay, 4 Mayıs 2013 tarihinde katılımcıların belgelerini almalarıyla sona erdi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret eden Prof. Dr. Maggie Sokolik, Amerikan Büyük Elçiliği Ankara Eğitim ve Kültür Ataşeliğinde görevli Aycan Yaman Esen, üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Ece Sarıgül, rektörümüzle bir süre sohbet ederek çalıştayın çok verimli geçtiğini ve İngilizce eğitimi konusunda işbirliğinin devam etmesi konusunda görüşlerini bildirdiler.