Seydişehir Protokolü ve STK’lardan Üniversitemize Ziyaret

15.08.2013

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarından oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in yanısıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof. Dr. Birol Akgün, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Zekeriya Mızırak, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker, Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan’da hazır bulundu.

Üniversitemizin teknik  alt yapısından eğitimine, yeni bağlanan ilçelerden inşaatı hızla devam eden kampüs alanına kadar bir çok konunun  konuşulduğu ve fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksek Okulunun Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlanmasının önemine vurgu yaptı. Yeniliğin Seydişehir ilçesine dinamizm getireceğini söyleyen Sonel, Necmettin Erbakan Üniversitesinin bünyesine kattığı Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nu eğitim ve öğretim alanında daha da ileri götüreceğini belirtti. Kaymakam Sonel   "Biz birlik ve beraberliğin gücüne inanıyor ve sayın rektör ve ekibinin çalışma azmi ve gayretine de şahit oluyoruz. Seydişehir için biz sayın Rektörümüz ve ekibine her türlü yardıma ve desteğe hazırız. Bu konuda telefonumuz ve fiziki şartlarımız 24 saat hizmete açıktır"  diye sözlerini tamamladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadır Çat’da yaptığı konuşmada öncelikle kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini iletti. Daha sonra Başkan Çat “ Selçuk Üniversitesi dönemi artık bitti, bundan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak Seydişehir’imizdeki fakülte ve Meslek Yüksekokulunu daha iyi seviyelere nasıl getirebiliriz,  birlikte neler yapabiliriz bunların hesabını yapma vaktidir. Başta Sayın  Kaymakamımız, Belediye Başkanı olarak biz ve tüm STK temsilcileri her zaman Üniversitemizin yanında olacağız ve sizlere destek vereceğiz. Hassaten belediye olarak nasıl bir katkımız olursa sonuna kadar bunu yapmaya hazırız”  diye konuştu.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olmanın önemli olduğunu vurgulayan  Rektörümüz Prof. Dr. Şeker  “ Seydişehir Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Seydişehir’in STK başkanlarının  nezaket ziyaretleri de bunun bir göstergesidir. Biz şu ana kadar yapılan hizmetlerin yanında Seydişehir’in dinamiklerini dikkate alarak hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız. Bunu da bugün bize  ziyarette bulunan Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve çok kıymetli  kanaat temsilcileriyle birlikte yapacağız.  Bu vesileyle kendilerine yaptıkları ziyaret ve bize verdikleri destekden dolayı şükranlarımı sunuyorum ”  dedi.

 Rektörlük yemekhanesinde yenilen öğle yemeğinin ardından Rektörümüz, Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, karşılıklı olarak plaket takdiminde bulundular.

Paylaş