SEDEP Kapsamında Yalnız Değilsiniz Ziyareti

26.11.2013

SEDEP Kasım ayı değeri, "Saygı"  kapsamında  düzenlenen “Yalnız değilsiniz” etkinliği Beyhekim Hastanesinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya İli  Kamu Hastaneleri  Genel Sekreteri  Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu,  Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kaymakamı Mustafa Koca, Beyhekim Hastanesi Başhekim ve Yardımcıları, Öğretmenler ve öğrencilerin hazır olduğu etkinlik , hastalıkları nedeniyle eğitimine devam edemeyip tedavi gören öğrencilere hastanede  yapılan ziyareti kapsadı. Yazır mahallesi  ŞEHİT OSMAN  KÜÇÜK DİLLAN İlköğretim okulu öğrencileri ve öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette, hasta öğrencilere  "YALNIZ DEĞİLSİNİZ" diyerek moral desteği verildi. Öğrenci ve öğretmenlerle protokolün buluşması duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Protokol üyeleri yapılan ziyarette öğrencilerle birlikte oyun hamuru ve kağıttan ürün yaparak, çocukları şenlendirdi. Belediye başkanı ve Rektörümüz çocuklara ve öğretmenlerine hediyeler takdim etti.