Rektörümüz ‘Yarının Liderleri’ projesi kapsamında Isparta'daydı

21.02.2013

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye öğrenci konseyi tarafından ortaklaşa yürütülen "Yarının Liderleri’ projesi kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine ders vermek amacıyla Isparta’daydı.

Beraberindeki heyet ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör Yardımcımız Birol Akgün iyi niyet dileklerini ileterek, karşılıklı olarak günün anlam ve önemini belirten hediyelerini takdim ettiler.

Ziyaretin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen programa katılan rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker programda yaptığı konuşmada Türkiye’nin medeniyetlere beşiklik ettiğini söyleyerek tarihin iyi analiz edilmesi gerektiğini ifade etti. “Tarihe öncülük etmiş başkentlerimiz var. Bu tarihi güzelliklerin farkına vararak yaşamalıyız. Geçmişimizle gurur duyarak kendimize ait medeniyet çizgisi oluşturmalıyız. Köklerimizi öğrenmek ve yeniden keşfetmek zorundayız. Yunus Emre, Fuzili, Mehmet Akif’ okumamız, okutmamız gerekiyor. Geçmişini iyi bilmeyen, iyi bir lider olamaz” dedi.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Akgün’e takdim edilen plaket ve öğrencilere Konya’ya özgü hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Paylaş