Rektörümüz Sosyal Ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleriyle Buluştu

30.11.2012

Yeni kurulmasına rağmen hızlı bir şekilde 8 bölümde toplam 850 öğrencisiyle eğitim öğretime başlayan Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nin gelecek on yılına yön verecek stratejik amaçlarını belirlemek üzere Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker başkanlığında Fakülte Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Huzur Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Rektör Yardımcısı ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Akgün Fakültedeki gelişmeler ve gelecek dönem faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker “Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi çok önem verdiğimiz bir fakülte. Her bir fakültemizde olduğu gibi bu fakültemizde de nitelikli öğretim elemanı kadrosu oluşturma çabası içindeyiz.” dedi.

Yeni kampus alanıyla ilgili de konuşan rektör Şeker şunları kaydetti. “Bir milyon metrekareye yaklaşan kampus alanımızda yapılacak olan dersliklerin Selçukluyu anımsatan bir mimari yapıda olmasına dikkat ediyoruz. Kütüphanesiyle ve sosyal tesisleriyle üniversite dışından insanlarında faydalanabileceği bir kampus alanı inşa etmeyi hedefliyoruz. Bütün bu çalışmalarımızın ana gayesi ise önümüzdeki 10 yıl içerisinde Necmettin Erbakan Üniversitesini dünyada söz sahibi olan bir üniversite haline getirmektir.”

 

 

Paylaş