Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu'dan Aday Öğrencilerimize Mesaj

28.07.2021
Rektörlük

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, tercih döneminde başarılar diliyorum... yes

Sevgili Gençler,

Kuruluşumuzun onBİRİNCİ yılında, sanki birinci yılımızmış gibi, ilk günkü heyecanla, yenilikçi ve dinamik bir devlet üniversitesi olarak yolumuza devam ediyoruz.

Bir ucumuz geleneğe, bir ucumuz geleceğe ayarlı. Geçmişimizden güç alarak bilimin özgür ve sınırsız dünyasında geleceğe yol alıyoruz. Globalleşen dünyanın getirdiği değişimlerin ve yeniliklerin bilinciyle uluslararası ilişkilerin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesine çok büyük önem veriyoruz. Çünkü dünyayı kuşanan bir üniversiteyiz.

Üniversite olmanın bilincindeyiz.

Güçlü bir araştırma altyapısına, ehliyet ve liyakat sahibi, birikimli ve nitelikli akademik güce, ulusal ve uluslararası alanda sizleri hep bir adım öne geçirecek sağlam iş birliklerine sahibiz. Sadece kampüs içinde bir üniversite değiliz; güçlü işbirlikleri, güçlü paydaşlar ilkesince hareket ediyoruz. Şehrin, ülkenin ve dünyanın değişimine uygun bir öğrenim ve uygulama metoduna sahibiz.

Rekabet yoğun. Kaliteden ödün veremeyiz. Sizleri dünyanın her yerinde eğitiminizin karşılığını görecek bir donanımla, erdem ve ahlak sahibi iyi birer insan olarak yetiştirme amacındayız.

Sizlere rehberlik etme sorumluluğumuz var. Çok boyutlu, kapsamlı bir gelecek perspektifiyle hareket ediyoruz. Günceli takip ediyor, sizleri küresel rekabete hazırlıyoruz.

Unutmayın, 

Yüz bini aşan yükseköğrenim öğrenci sayısı ile Konya; ekonomisi, şehirleşmesi, sosyal ve kültürel hayatı, ulaşım ve barınma olanaklarıyla ülkemizin en avantajlı, en güvenilir, en dinamik üniversite şehirlerinin başında geliyor. Anadolu Selçuklu Devleti’ne iki yüz yıl başkentlik eden bu kadim şehir, tüm imkanları ile gücünüze güç katacak, sizi büyütecek.

Sevgili Gençler,

Tercih edeceğiniz meslekleri inşallah uzun yıllar severek yapacaksınız.

Biliyorsunuz ki bugüne kadar ortaya koyduğunuz emeklerinizin karşılığını bulabilmesi için son aşamadasınız ve isabetli tercihlerde bulunmanız gerekiyor. Tercih sürecinde dikkat etmeniz gereken hususlarla ilgili Üniversitemiz Artı Kariyer Merkezi’nden destek alabilirsiniz. Bunun için en kestirme yoldan Kariyer Merkezimizin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Sakinliğimizle tutkumuz bir arada arkadaşlar... Genciz, dinamiğiz, enerji doluyuz, biz, geleceğiz.

Yarınlarımızı bilimin ışığında inşa etmeniz, ülkemizin işinin ehli, mesleğinin erbabı gençleri arasında yer almanız için sizi de Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne davet ediyoruz. Hayallerinize doğru atacağınız en önemli adımlardan biri olan üniversite hayatınızda yanınızda olmaktan mutluluk duyacağız.

Tercihiniz ne olursa olsun, yolunuz açık olsun…

Prof. Dr. Cem Zorlu
Rektör


NEÜ Artı Kariyer
Web sitesi
Twitter
Linkedin 
Facebook
 


Paylaş