Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek Tıp Personeli ve Yatan Hastalarla Bayramlaştı

22.10.2013

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane yönetimi hastalarla ve mesai yapan personel ile bayramlaştı.

Kurban Bayramının 2.gününde gerçekleşen bayramlaşma programına Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Mustafa Sabri Ak, müdür yardımcıları ve personeller katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, “Bayramlar birlik ve beraberlik günlerini güçlendiren güzel günlerdir. Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak bizde bunun her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da bilincindeyiz. Burada tedavi için yatmakta olan hastalarımızı bu mübarek günde özellikle ziyaret ederek, kendilerine moral vermek istedik. Ayrıca ailelerinden uzakta bayramda hastanede görev yapan personelimize yanlarında olduğumuzu ifade ettik ve bayramlarını kutladık. Bayramlarımızın birlik ve beraberliğimize katkı yapan günler olduğu bilinciyle herkesin bayramını da kutluyoruz” dedi.

Bayramlaşma programı yapılan ikramların ardından sona erdi.