Öğrencimiz Teoman Gür, Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Altın Madalya Aldı

21.03.2016
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası sona erdi. Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonasına 68 üniversiteden 600’ü aşkın sporcu katılırken Üniversitemizden de şampiyonaya 4 sporcu katıldı.

Üniversitemiz Sosyal Beşeri Fakültesinde eğitimine devam eden 86 kiloda sporcumuz Teoman Gür,  birbirinden zorlu rakiplerini eleyip müsabakalarda Altın Madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Sporcumuz Teoman Gür, 8-11 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya’da yapılacak Uluslararası Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.