Öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Düzenlenen Yarışmadan Derece İle Döndüler

10.05.2018

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kültür ve Sanat Yarışmaları adı altında gençler arasında “Kim Bilir” sloganı ile bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma ilk kez 14-17 ve 18-25 yaş kategorilerinde yapıldı. 6 bin 43 gencin başvurduğu yarışmada gençlere; tarih, genel kültür, spor kültürü, müzik, sanat, sayısal mantık, vatandaşlık ve coğrafya konularında çoktan seçmeli sorular yöneltildi.

Düzenlenen bilgi yarışmasına 18-25 yaş kategorisinde Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimizden Aslıhan Taniş, Cemile Arısoy ve Özlem Bayrak katıldı. Konya elemesinde birincilik kazanarak İç Anadolu Bölgesi elemelerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Kayseri’de yapılan bölge elemesinde 13 il temsilcisi içerisinden gruplarında ikinci olarak Üniversitemizi ve ilimizi başarıyla temsil etti.

Üniversite olarak öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.