NEÜ’lü olmak ayrıcalıktır

16.08.2021
Rektörlük

Üniversitemiz; belirli firmalarla, akademik ve idari personel ile tüm öğrencilerimizin faydalanabileceği indirim anlaşmaları imzaladı. İndirimlerden yararlanmak için NEÜ personel kartı ya da öğrenci kartını göstermek yeterli.

Anlaşmaların ayrıntılarını haberimizde okuyabilirsiniz.


Değerli NEÜ’lü, Üniversitemizin anlaşmalı olduğu markalardan yapacağınız alışverişlerde indirim kazanma fırsatı sizleri bekliyor.
 

Bio Wet Clean Kuru Temizleme firmasıyla yapılan anlaşmaya göre tüm personelimize %25 indirim uygulanacaktır.

 
Üniversitemiz ile Yüksel Teknik arasında yapılan anlaşmaya göre donanım ve yazılım işlemlerinde tüm personelimiz ve aileleri için %15 indirim uygulanacaktır.



Asya Lahmacun ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşmaya göre tüm personelimiz için %20 indirim uygulanacaktır.



 
A Artı Plus Sigorta Araç Hiz. Ltd. Şti. ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşmaya göre tüm personelimiz ve 1. derece yakınlarına Sağlık Sigortası, Konut (Eşya) Sigortası, KASKO Sigortası için %30 ve Trafik Sigortası için %5 indirim uygulanacaktır. İndirimden yararlanmak için personel kimlik kartınızı göstermeniz yeterlidir.

 
Üniversitemizin, Konya Uğur Okulları ile yaptığı anlaşmaya göre tüm personelimiz için, 2021-2022 yılı eğitim öğretim ücretlerinde %30 indirim uygulanacaktır. 
 

Modelist Berber’s Shop’ta tüm kişisel bakım harcamalarınızda anında %20 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın…

Gökçem Karşıyaka Balık Restoran’da güncel menü fiyatları üzerinden anında %20 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın. 01.01. 2022 tarihine kadar siz ve 1. Derece yakınlarınız indirimden yararlanabilirsiniz.

Taşfırın Kuruyemiş firmasından yapacağınız alışverişlerinizde anında %15, indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın.
İndirim Kuruyemiş Çeşitleri, Lokum Çeşitleri, Şekerleme Çeşitleri, Kahve Çeşitlerinde geçerlidir. Ayrıca (Bayramlara Özel Son 3 Gün Kahve ve Lokum çeşitlerinde + (artı) %10 indirim uygulanacaktır. Hayırlı olmasını dileriz. 


Odak Kırtasiye firmasından yapacağınız kırtasiye ve diğer harcamalarınızda anında %20 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın…
Odak Kırtasiye  firmasından yapacağınız ürün alımlarında herhangi bir sayı adeti sınırlaması bulunmamaktadır. İndirim fotokopi A4 kağıtlarında geçerli değildir.
 

Atlas Kuru Temizleme firmasından alacağınız tüm ürüm ve hizmetlerde anında %15 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın. 01.01. 2022 tarihine kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Fırınlı Cadde’den yapacağınız alışverişlerde anında %10 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın.
İndirimler Üniversitemiz Fırınlı Cadde Firması ile 1 Yıl Geçerli Olmak Üzere Pasta Çeşitleri, Special Kuru Pastaları, ,Gevrek ve Kuru Pasta Çeşitleri, Şerbetli Tatlılar, Special Tulumba, Kahvaltı, Etli ekmek, Yağ Somunu, ,Samsun Pidesi Çeşitlerinde geçerlidir. Ayrıca bayramlara Özel Şerbetli Tatlılar ve Su Böreği Çeşitlerinde + (artı) %10 indirim uygulanacaktır. İndirimler 01.01.2022 tarihine kadar geçerlidir.

Gaziantepli Hacı İbrahim Usta Baklava’dan yapacağınız alışverişlerde anında %20 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın.
İndirimden yararlanmak için öğrenci kimliği ya da personel kimlik kartını göstermeniz yeterlidir.

 
Konya AUTOKİNG Özel Servis ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye göre vale, çekici, kurtarıcı ve dezenfeksiyon işlerinde %30 indirim uygulanacaktır.
İndirimden yararlanmak için personel kimlik kartı yeterlidir.

 
Pilot Garage Otomotiv A.Ş ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye göre 2. el araçların bakım, onarım ve teknik ekspertiz hizmetlerinde tüm personelimize %20 indirim uygulanacaktır.
İndirimden yararlanmak için personel kimlik kartı yeterlidir.

Özdemirci Et ve Süt Ürünleri şarküteri işletmesinden yapacağınız alışverişlerde anında %15 indirim kazanın, NEÜ’lü olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayın.
İndirimden yararlanmak için personel kimlik kartını göstermeniz yeterlidir.
 
Paylaş