NEÜ Yayınları E-Satış Sitelerinde Okuyucuyla Buluşuyor

13.04.2022
 

NEÜ Yayınları, yapılan anlaşmalarla satış ve dağıtım ağını genişleterek, internet ortamında kitap satışı yapan sitelerde yerini aldı.

Türkiye’nin önde gelen kitap satış sitelerinden Kitapyurdu, D&R, İdefix’in yanı sıra Babil, İmge, BKM, Eren, Garantikitap gibi 84 ayrı internet kitap satış noktasında NEÜ Yayınları eserlerine ulaşılabiliyor.

Konu hakkında değerlendirme yapan NEÜ Yayınları Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kaleci, NEÜ Yayınları olarak önemli bir süreci tamamladıklarını dile getirerek, “Üniversite yayıncılığına dair başlattığımız dönüşümde, üniversite üst yönetiminin vizyonu ve destekleri, yazarların katkıları ve ekip arkadaşlarımızın üstün gayretleri neticesinde önemli bir adımı geride bıraktık. Bu süreçte özellikle e-satış sitelerinde yer almak görünürlük açısından çok önemliydi” dedi.

Gelişmenin, bilim camiasına ve üniversite yayıncılığına hayırlı olması temennisinde bulunan Kaleci, “Bize inanan, yayınevinin büyümesine katkı sunan tüm çalışanlarımıza, yöneticilerimize, yazarlarımıza ve okuyucularımıza sonsuz teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Paylaş