NEÜ Sizi Kazandı, Aramıza Hoş Geldiniz

07.09.2020
Rektörlük

Üniversitemizi tercih ederek kazandığımız öğrencilerimizin her biri çok kıymetli ve farklı hayat hikayelerine sahip. Serhat’ın hikayesi bunlardan sadece biri…

Serhat’ın bugün basında ve sosyal medyada yer alan haberine kayıtsız kalamadık ve onunla birlikte tüm öğrencilerimize yeniden hoş geldiniz demek istedik.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde dünyaya gelen Serhat Karaçalı, küçük yaşlardan beri ailesine destek olabilmek için saman işçisi olarak çalıştı. Bir yandan da derslerine çalışan Serhat, maddi imkânsızlıklara rağmen Üniversitemiz Uçak Mühendisliği Bölümünü kazandı. Ömründe hiç uçağa binmediğini söyleyen Serhat, “Rüyalarımda hep uçak yaptığımı, uçurduğumu görüyordum. Hayalimin mesleği. İnşallah başarılı olurum ve ülkem adına uçaklar yaparım. Çok şükür Allah emeklerimi boşa çıkarmadı” diyor.

Serhat ve tüm öğrencilerimizin emekleri ve hayalleri bizler için çok kıymetli ve bize emanet. Bu emanetin bilinciyle öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Hayallerinizin peşinden koşacağınız son düzlükte yanınızda olmaktan, sizleri alkışlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.

Ailemize hoş geldiniz.

Sevgiyle, sağlıkla kalın.

Paylaş