MARKALAŞMA PANELİ

27.09.2012

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, organize edilen "Belediyecilikte Model Şehir Konya ve Markalaşma" konulu panelde katıldı.

Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen paneli Ak Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Cem Zorlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli izledi.

Moderatörlüğünü Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Altunbaş’ın yaptığı panele; Reklamcılar Derneği Başkanı Aytül Özkan, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, C2'A Reklam Ajansı Başkanı Ergün Erdem, Genna Reklam Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Tuncer konuşmacı olarak katıldı.

Konya'nın, artık markalaşmaya diğer illerden farklı baktığını söyleyen Altunbaş, "Konya bambaşka bir yere gidiyor, biz de bunlara şahitlik yapıyoruz" diye konuştu.

Panelde görüşlerini dile getiren Rektörümüz Muzaffer Şeker; üniversitelerin şehrin markalaşmasına önemli katkı sağladığını söyledi.