KOP Üniversiteler Birliği TSE ile İşbirliği Yaptı

13.06.2013

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölgesi Üniversiteler Birliği ile Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliğini oluşturan Necmettin Erbakan Üniversitesi,  Selçuk Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi ve standardizasyon bilincinin yaygınlaştırılması, standartların kullanımının teşvik edilmesi ve bu doğrultuda ortak panel, konferans ve seminer gibi etkinlikler düzenlenmesi amacıyla TSE ile işbirliği protokolü imzaladı.

Niğde Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı protokol imza törenine, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür,  KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Yıldız, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, KOP Genel Sekreteri Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, KOP İdaresi Başkan Yardımcısı İhsan Bostancı, TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, TSE İl koordinatörleri ve Niğde Üniversitesi öğretim üyeleri katıldı.

Konuşmaların ardından KOP Üniversiteler Birliğine üye Necmettin Erbakan Üniversitesi,Selçuk Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi ve TSE,   işbirliği protokolünü imzaladı.