Konya’daki Devlet Üniversitelerinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları Üniversitemizce Yapılacak

01.12.2021
Sürekli Eğitim UAM (KONSEM)
 

Üniversitemiz, Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının yazılı kısmı Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KONSEM) tarafından Ahmet Keleşoğlu Yerleşkemizde gerçekleştirilecek.

Yazılı sınava ilişkin usul ve esasların belirlenmesi amacıyla Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonu’nda taraflar bir araya geldi. Toplantı sonrası Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken ve Konya Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı tarafından protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Konya’daki devlet üniversiteleri adına sınavın, üniversiteleri tarafından gerçekleştirilecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya üniversiteleri olarak işbirliği içerisinde olmanın önemine vurgu yaptı.

Geçmiş yıllarda Üniversitemiz personeline yönelik gerçekleştirilen sınavlarda elde edilen tecrübenin, bu iş birliğiyle daha farklı bir noktaya ulaşacağını belirten Prof. Dr. Mızırak, “Önümüzdeki yıldan itibaren, Konya ve bölgedeki tüm kamu kuruluşlarının, özellikle UNİKOP üniversitelerinin personellerine yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının yazılı kısmını gerçekleştirmeye talibiz. Sınavın üniversitelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, sınava girecek olan personellere başarılar dilerim”  şeklinde konuştu.
Paylaş