Konya Valisi Muammer Erol’dan Üniversitemize Ziyaret

17.09.2013

Konya Valisi Muammer Erol  Üniversitemizi  ziyaret etti. Göreve başladığı günlerde kendisine hayırlı olsun ziyareti yapan   Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker  ve Rektör  yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın,  Prof. Dr. Birol Akgün, Prof. Dr. Tahir Yüksek’e  iade-i ziyarette bulunan Vali Erol, Rektörlük makamında Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarıyla sohbet etti.

Rektör ve yardımcıları tarafından Rektörlük girişinde  karşılanan Vali Erol, kendisine tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunmalarından dolayı Rektörümüz ve yardımcılarına teşekkürlerini ileterek, valilik adına yapılan hizmetlerde istişare melekesinin işletileceğini, ülkemize, özellikle de Konya'mıza hizmet etme konusunda üniversitelerimizden azami derecede faydalanma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Görüşmenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker,  Vali Erol’a günün anısına  çini plaket takdim etti.