Konif 2012'de Üniversitemiz Tanıtım Amaçlı Stant Açtı

26.12.2012

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 21–22 Aralık tarihlerinde Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda” (KONİF’2012) Üniversitemiz, tanıtım amaçlı bir stant açtı. Üniversitemizin standına iş arayan ve işverenler yoğun ilgi gösterdi.

21 Aralık tarihinde düzenlenen fuarın açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ile Prof. Dr. Cem Zorlu, Üniversite Rektörleri, İŞKUR İşgücü Piyasası ve İstatistik Dairesi Başkanı Abdullatif Gökdere’nin yanı sıra çok sayıda protokol üyesi ile firma temsilcileri, vatandaşlar ve üniversite öğrencileri katıldı.

Konuşmaların ardından  protokol üyeleri, Üniversitemiz standını da ziyaret ederek üniversitemize verimli çalışmalarından dolayı tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.