KAMPÜS ALANI PROJELERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

20.09.2012

Necmettin Erbakan Üniversitesi Kampüs Alanı Vaziyet Planı Yapılması, Mimari Uygulama Projeleri, Peyzaj Projeleri, Halihazır Çizimi, Zemin Etüdü Yapılması ve Çed Raporu Hazırlanması İşi için yapılan Ön Yeterlik değerlendirmesi sonucunda yeterli kabul edilen Firmalara Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Muzaffer Şeker’in düzenlediği Yemek Programına Rektör Yardımcılarımız ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerimiz  katılmışlardır.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Binasında düzenlenen yemek programından sonra aralarında yabancı firmalarında bulunduğu katılımcılara Kampüs arazisi  gezdirilerek arazi hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

Sayın Rektörümüzün nazik davetine icabet eden firmalara katılımlarından dolayı teşekkür eder işlerinde başarılar dileriz.