II. Spor Şenlikleri Ödül Töreni Yapıldı

28.05.2014
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemizin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği ‘Geleneksel Spor Şenlikleri’nde dereceye giren takımlar ve sporcular düzenlenen törenle kupalarını ve madalyalarını aldılar. Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, 6 takım ve 8 ferdi sporcu ödül aldı.

Gençlik ve Kültür Şenlikleri kapsamında her yıl düzenlenen spor şenlikleri ödül törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Kar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Şahin, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları, Üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından spor şenliklerinde dereceye giren takımlara ve ferdi sporculara ödülleri verildi.

Şenliklerde yapılan müsabakalar sonucunda  kupa ve madalya almaya hak kazanan takımlar ve ferdi sporcular şunlar:

HALI SAHA FUTBOL (Öğrenci-Erkek)

1. Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Futbol Takımı

2. İlahiyat Fakültesi Futbol Takımı

3. Tıp Fakültesi Futbol Takımı

Centilmen Oyuncu  : TÖMER öğrencisi Abdülkerim İbrahim Zene

Gol Kralı                      : Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğrencisi Gökhan Özenç

BASKETBOL (Öğrenci-Erkek)

1. Tıp Fakültesi Bulls Basketbol Takımı

2. Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Basketbol Takımı

3. Tıp Fakültesi Spor Kulübü Basketbol Takımı

MASA TENİSİ (Öğrenci - Bayan)

MASA TENİSİ (Öğrenci Erkek)

1. Fatma Zehra Çatak

(Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi)

1. Abdülmuttalip Çalışkan (İlahiyat Fakültesi)

2. Ayşe Rabia Gökücü (Seydişehir MYO)

2. Murat Korkmaz (A.K.Eğitim Fakültesi)

3. Yasemin KÖMEKÇİ (Ahmet K. Eğitim Fak.)

3. Hamza Baştürk (A.K.Eğitim Fakültesi)