Hayırsever İşadamı Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu Mezarı Başında Anıldı

14.01.2019

Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 4’üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Musalla Mezarlığındaki kabrinde düzenlenen anma programına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen, Konya Eczacılar Odası Başkanı Cemil Karakap, ve Konya protokolünden daha pek çok isim katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Ahmet Keleşoğlu’nun bu ülkenin yetiştirdiği nadir şahsiyetlerden birisi olduğunu aktararak, “İnsanlar genellikle vefat ettiği zaman hayatında kıymeti bilinir. Ama Ahmet amcamız belki vefatından sonra daha çok anılan ve kıymeti anlaşılan hayırlarıyla zikredilen bir insan olmak itibariyle çok özel bir yere sahip” ifadelerini kullandı.

Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen, “Aramızdan ayrılalı dört yıl oldu ama bizim özlemimiz artarak devam ediyor. Sanki o yaşıyormuş gibi bizler çalışmamıza devam ediyoruz. Onun emanetlerini en iyi şekilde koruyarak ilkeleri ışığında çalışıyoruz. Manevi desteğini uzaktan da olsa hissediyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Konya Eczacılar Odası Başkanı Cemil Karakap ise, hayırsever iş adamı Ahmet Keleşoğlu’nu her zaman rahmetle ve minnetle anacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarla anma programı sona erdi.

Paylaş