Girişimci Öğrencilerimize KOSGEB’den Sertifika ve Ödül

30.09.2015

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nda 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde okutulan uygulamalı girişimcilik dersini alan ve başarılı olan öğrenciler; Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan (KOSGEB) sertifikalarını aldı.

Sertifikalarını alan öğrenciler iş yeri açacaklarında KOSGEB’e projeleri ile başvurması halinde girişimcilere verilen 100 bin TL’lik destekten faydalanabilecek.

Uygulamalı Girişimcilik Dersi Proje Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirilecek

Uygulamalı girişimcilik dersi alan öğrenciler arasından ileride kurmayı planladığı işletmelere yönelik hazırladığı iş planlarıyla KOSGEB’e başvuranlardan ilk üçe girenler oluşturulan kurul tarafından belirlendi.

İş planı ile birinci olan Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ümit Ağbulut’a 15 bin TL, ikinci olan Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Arif Keskin’e 10 bin TL, üçüncü olan Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Özlem Sarı’ya ise 5 bin TL iş kurmaları halinde KOSGEB tarafından “İş Planı Ödülü” olarak verilecek.

Paylaş