Geleneksel Spor Şenlikleri’nin Şampiyonları Belli Oldu

27.06.2022

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Geleneksel Spor Şenlikleri sona erdi.

Şehit Muharrem Samur Stadı'nda oynanan futbol müsabakalarıyla başlayan turnuvada 35 futbol, 9 erkek basketbol, 12 erkek voleybol ve 6 kadın voleybol takımı birinci olmak için yarıştı.

Futbol turnuvası final müsabakasında; Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu'nu temsil eden Cezacılar takımı, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi (AKEF) Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nü temsilen katılan Kolpaçino takımını 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. AKEF Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nü temsilen katılan bir diğer takım, Game King ise üçüncü oldu.



Ali Ulvi Kurucu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu ve 75. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen erkek voleybol turnuvası final müsabakasında Diş Hekimliği Fakültesi takımını 3-2’lik skorla mağlup eden Tıp Fakültesi şampiyon oldu. Turnuvada üçüncülüğü, Ereğli Eğitim Fakültesi elde etti.

Kadın voleybol turnuvasında ise, finalde AKEF takımını 3-1 mağlup eden Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi takımı şampiyon oldu.

AKEF Basketbol ve Tıp Fakültesi arasında oynanan müsabakayla tamamlanan erkek basketbol turnuvasında ise, karşılaşmayı 54-47’lik skorla kazanan Tıp Fakültesi şampiyon oldu. Turizm Fakültesi, turnuvayı 3’üncü olarak tamamladı.

Paylaş