Geleneksel 4. Spor Şenlikleri Ödül Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

27.05.2016
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen spor etkinliklerinde dereceye giren takım ve öğrencilerimiz için Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Genel Sekreterimiz Hanifi Sert, AKEF Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Genel Sekreter yardımcısı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Abdullah Atıcıgil, İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Ahmet Bülbül, Personel Daire Başkanımız Ömer Doğan, Hukuk Müşavirimiz Fatih Çepni, üniversite idarecileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ödül Töreninden önce; İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Ali Kazım Akdağ ve İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Gitar Öğretmeni Efgan Rende tarafından Bağlama-Gitar Duo Konseri icra edildi. Konserin ardından Prof. Dr. Tahir Yüksek, sanatçı Ali Kazım Akdağ ve Efgan Rende’ye hediye takdim etti. Yoğun ilgiyle dinlenen konserden sonra spor müsabakalarında dereceye giren takım ve öğrencilerimize ödülleri veridl.

Ödül Takdim Edilen Takım ve Öğrencilerimiz:

Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonu, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğrencisi Teoman Gür.

Halı Saha Futbol Turnuvasında;

Üçüncü olan; Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Futbol Takımı,

İkinci olan; İlahiyat Fakültesi Futbol Takımı,

Birinci olan; Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Futbol Takımı.

Erkekler Voleybol Turnuvasında;

Üçüncü olan; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Voleybol Takımı,

İkinci olan; Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Voleybol Takımı,

Birinci olan; Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Voleybol Takımı.

Bayanlar Voleybol Turnuvasında;

Üçüncü olan; Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Voleybol Takımı,

İkinci olan; Tıp Fakültesi Voleybol Takımı,

Birinci olan; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Voleybol Takımı.

Basketbol Turnuvasında;

Üçüncü olan; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Takımı,

İkinci olan; Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Takımı,

Birinci olan; Tıp Fakültesi Takımı.

Erkekler Masa Tenisi Turnuvasında;

Üçüncü olan; Seydişehir MYO öğrencisi Adnan Özdamar,

İkinci olan; Seydişehir MYO öğrencisi İbrahim Bilici,

Birinci olan; Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Furkan Kiraz.

Bayanlar Masa Tenisi Turnuvasında;

Üçüncüolan; Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Feride Ordu,

İkinci olan; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Fatma Saniye Koyuncu,

Birinci olan; Tıp Fakültesi Senanur Kamış.

Ayrıca, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Işık Solak Görmüş en iyi antrenör; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Birgül Korkmaz ise en iyi sporcu olarak ödül aldılar.

Halkoyunları Sertifika Töreninin de yapıldığı programda dereceye giren kursiyer öğrencilerimizden Eren BülbülŞenay Aybüke Yalçın ve Tahir Bektik’e de sertifikaları takdim edildi.

Program Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu öğrencilerinin gösterilerinin ardından sona erdi.