Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Pastacılık Festivalinden Ödülle Döndü

04.10.2017
Turizm Fakültesi

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Master of Cake Başkent Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivalinden iki altın bir de gümüş madalya ile döndü. 

Ankara Latanya Otelde düzenlenen Master of Cake Başkent Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivaline katılan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Naime Zengin ‘Höşmerim’ ve Fatma Kübra Korkmaz ‘Erzurum Demir Tatlısı’ ile yöresel lezzetler kategorisinde birinci olarak altın madalya kazandılar. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ayşegül Başalp ise lezzet kategorisi kurabiye dalında ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 

Yarışmanın jüri koltuğunda Emrah Köksal Sezgin, Iztok Legat, Stevo Karapandza, Filiz Bircan ve Haldun Tüzel gibi ünlü şefler yer aldı.

Öğrenciler kazandıkları ödülden dolayı mutlu olduklarını dile getirip, organizasyondaki konuk şeflerle tanışmanın kendilerine farklı bir tecrübe yaşattığını ifade ettiler.

 

 

Paylaş