FAKÜLTELERİMİZİN ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

28.11.2012

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Temsilcisi Seçimleri, 23-27 Kasım 2012 tarihleri arasında fakülte ve yüksekokullarda,  e-seçim modülü  ile  gerçekleştirildi. Öğrenciler ilk defa elektronik ortamda yapılan oylamayla temsilcilerini belirledi. Oylamada 7023 oy kullanıldı. Oylamanın ardından, en çok oy alan aday fakülte temsilcisi olarak belirlendi. 

Gerçekleştirilen seçimin ardından Fakülte ve Yüksekokul temsilci adayları, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e ziyarette bulundu.  Ziyaret esnasında konuşan Rektör Şeker;  “Yetişkin bireyi tanımlarken, seçme seçilme hakkını kazanmış kişi olarak görürüz. Toplum içinde birey kendi seçme hakkını kazanmıştır. Her adayın kendi seçimini, özgür iradesiyle yapması gerekir. Biz bu seçimlerin doğru ve şeffaf bir şekilde yapılması için teknolojiyi kullandık. Seçmenin hakkının yenmemesi ve her bireyin kendi seçimini kendisinin yapmasının taraftarıyız.  Bu demokratik kültürün, zamanla oluşmasını ve gelişmesini arzu etmekteyiz. Seçilen temsilcilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in konuşmasının ardından, adaylarla birlikte yemek yenildi ve yapılan seçim sonucunda kazanan adaylar açıklandı.

Buna göre fakültelerin öğrenci temsilcileri şu isimlerden oluştu.

Emre Kaya

Mühendislik ve Mimarlık Fak.

Bilal Keçeci

Turizm Fak.

Onur Vural

Tıp Fak.

Muhammet Emir Öksüz

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak.

Hekim Güzel

İlahiyat Fak.

Abdullah Yusuf Koç

Eğitim Fak.

 

Fakültelerin öğrenci temsilcileri 3 Aralık'ta yapacakları seçimle öğrenci konsey başkanını belirleyecekler.

Tüm temsilcilere başarılar dileriz.

 

 

Paylaş