Ereğli Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Çoşkusu Yaşandı

28.06.2019
Ereğli Eğitim Fakültesi

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte düzenlenen törenle mezun oldu. Mezuniyet törenine Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Dilmaç, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Kemal Akman MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Balık, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arcan, Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, öğretim üyeleri ve öğrenciler ile aileleri katıldı.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Bülent Dilmaç yaptığı açılış konuşmasında mezun öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlik mesleğini icra ederken dürüstlük ve iş ahlakının ön planda tutulması gerektiğinin altını çizen Dilmaç; "Bugün elde ettiğiniz bu başarı elbette büyük bir çaba ve gayretin neticesidir. Yarın öğretmen olarak gideceğiniz okullarda yavrularımızı sizlere emanet edeceğiz. Sizlerden en büyük beklentimiz bu emanete sahip çıkarak vatana ve millete hayırlı nesiller yetiştirmenizdir. Hayatınızın bugünden itibaren başlayan yeni başlangıçlarının gönlünüzce olması ve güzel hatırlanmak dileğiyle,  hepinizin yolu, bahtı açık olsun." şeklinde konuştu.

Fakülte ve bölüm birincilerinin yaş kütüğüne isimlerini çakmalarının ardından mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla birlikte mezuniyet töreni sona erdi.

Paylaş