Dünya Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı’ndan Üniversitemize Ziyaret

02.10.2012

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Konya'da gerçekleştirilen 4. INAS Dünya Özel Sporcular Bisiklet Şampiyonası kapsamında Konya'da bulunan Dünya Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Geoff Smedley ve Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Dış İlişkiler Temsilcisi Eren Yıldırım, Rektörlüğümüzü ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Mızrak tarafından kabul edilen Geoff Smedley’e üniversitemizin engellilere yönelik hedeflenen projeleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca Üniversitemiz ve İNAS arasında ortak projelerin yapılması konusunda ortak görüş bildirildi.  Smedley ve Yıldırım'a, Üniversitemiz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Barbaros Yalçın, Yrd. Doç. Dr. Harun Şimşek ve Öğr. Gör. Dr. Zafer Kurtaslan eşlik etti.