“Akademik Gelişim Programı”nı Tamamlayan Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldı

10.11.2021
Tıp Fakültesi
 

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde düzenlenen “Öğrenci Akademik Gelişim Programı”nın sertifika töreni gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi akademisyenleri tarafından öğrencilerin akademik becerilerini arttırmak amacıyla düzenlenen ‘Öğrenci Akademik Gelişim Programı’ tamamlandı.



Etkinliğin sertifika töreninde konuşan program danışmanı Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pembe Oltulu, “Gençlerimizin, aydınlık geleceğimizin en önemli ışık kaynağı olduğunu biliyoruz ve ülkemizin en köklü tıp fakültelerinden Tıp Fakültesi olarak, bu bilinçle onların geleceğe emin adımlarla ulaşması için gayret gösteriyoruz. Tıp akademisinin geleceğine Tıp imzasını atmak istiyoruz. Bu yoldaki çalışmalarımızı, rektörlüğümüzün desteği ve dekanlığımızın rehberliğinde topyekûn bir ekip olarak yapıyoruz” dedi.

Programa telekonferans yöntemiyle katılan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Doğan ise, “Öğrenci Akademik Gelişim Programı, yıllardır planladığımız bir etkinlikti ve gerçekleştirmek bizlere nasip oldu. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz bu program sayesinde hocalarımızın kıymetli tecrübelerinden yararlanarak birçok konuda kazanım elde ettiler. Eminim ki öğrencilerimiz, bu programda öğrendikleri bilgileri ve tecrübeyi kullanarak kendilerini geliştirecekler ve tıp dünyasına önemli katkılarda bulunacaklar” diye konuştu.



Öğrencilerin, Akademik Gelişim Programı’nda elde ettiği bilgilerin paha biçilemez olduğunu vurgulayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan, “Bilimsel bir faaliyetle uğraşmak insanın doğası gereğidir. Bilim, hakikate ulaşmanın yoludur. Gençler, yaşınız itibariyle bulunduğunuz dönemde, düşünceleriniz, yaklaşımlarınız, bakış açılarınız geleceğe dönük. Gençlik çağınızda hiç boşa vakit geçirmeyin, çalışın, kalitenizi yükseltin. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Böyle bir programa her üniversite öğrencisinin katılması gerekir. Bu program da iyi bir örnek olur ve inşallah devam eder. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Konuşmaların ardından tören, programda yer alan öğretim üyelerine teşekkür belgesi verilmesi ve programı başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifika takdim edilmesiyle sona erdi.




Paylaş