Ağız-Diş Sağlığı Polikliniği Kurum İçi Hizmete Başlıyor

28.08.2013

Bilindiği gibi üniversitemiz bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulmuş olup, Fakültemizin hasta kabulüne başlaması için yoğun bir şekilde çalışılmaktadır. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü bir yandan bu çalışmaları yürütürken bir yandan da (üniversitemiz mensuplarının diş hekimliği hizmetlerinden bir an önce yararlanabilmesi amacıyla) Tıp Fakültesi bünyesinde Ağız-Diş Sağlığı Polikliniğini oluşturmuştur. Bu birimdeki tedavi hizmetleri Diş Hekimliği Fakültemizin uzmanları tarafından gerçekleştirilecektir. Birimden başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere tüm çalışanlarımız yararlanacaktır. Diş Hekimliği Fakültemizin kendi hizmet binasının yenileme çalışmasının tamamlanmasından sonra hizmetlerden vatandaşlarımız da istifade etmeye başlayacaklardır.

Tüm personelimize duyurulur.

Ağız-Diş Sağlığı Polikliniği’nin Adresi:
Tıp Fakültesi Morfoloji Binası, 1. Kat
Hizmetin Başlayacağı Tarih: 13.09.2013